Jodoh Duda I di Awesome TV

Mulai 27 Mac 2023, saksikan drama menarik berjudul “Jodoh Duda I” yang akan ditayangkan setiap Isnin hingga Rabu pukul 9 malam di Awesome TV, saluran Astro (123) atau MyTV (112). Drama ini menampilkan pelakon-pelakon popular seperti Elisya Sandha, Azrel Ismail, Syazwan Zulkifly, dan Afifah Nasir.

Jodoh Duda I

Maklumat Drama:
  • Tajuk: Jodoh Duda I
  • Jumlah Episod: 18
  • Tarikh Tayangan: Bermula 27 Mac 2023
  • Waktu Siaran: Isnin-Rabu, 9:30 malam
  • Rangkaian: Awesome TV (Slot Rom Com)
  • Penulis Skrip: Zaty Hanani Zulkifli
  • Pengarah: –
  • Produksi: –
Sinopsis:

Drama “Jodoh Duda I” mengisahkan kehidupan Dahlia dan Akmal, pasangan muda yang tidak dapat mempertahankan perkahwinan mereka. Meskipun mereka bercerai, mereka dikurniakan seorang anak lelaki bernama Aiman. Walaupun sudah berpisah, Dahlia dan Akmal tetap mempunyai hubungan baik demi kebahagiaan Aiman.

Drama ini menggambarkan perjalanan kehidupan Dahlia dan Akmal sebagai ibu bapa tunggal yang berusaha untuk memberi yang terbaik kepada anak mereka, Aiman. Saksikan bagaimana mereka berdua menghadapi cabaran dalam mencari kebahagiaan bersama anak mereka, dan adakah mereka akan menemui jodoh baru atau kembali bersatu demi Aiman?

“Jodoh Duda I” merupakan drama yang menarik dan penuh emosi, dengan jalan cerita yang realistik dan pelakon yang berbakat. Drama ini pasti akan menarik perhatian penonton yang menyukai genre drama keluarga dan romantik. Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan drama ini bermula 27 Mac 2023, hanya di Awesome TV!

Coretan:

Drama ini memberikan gambaran umum tentang jalan cerita dan latar belakang drama tersebut. Dengan tema kehidupan pasca-perceraian dan perjuangan ibu bapa tunggal, drama ini menawarkan perspektif yang mendalam dan realistik tentang kehidupan seharian mereka.

Drama ini menampilkan pelakon-pelakon berbakat yang mampu memerankan watak-watak dengan baik, menjadikan “Jodoh Duda I” drama yang layak ditonton. Kesungguhan jalan cerita dan emosi yang ditampilkan dalam drama ini pasti akan membuat penonton terpikat dan terlibat sepanjang episod.

Saksikanlah kisah Dahlia, Akmal, dan Aiman dalam mencari kebahagiaan dan kebahagiaan bersama. Drama ini pasti akan menginspirasi dan menyentuh hati penonton yang menggemari genre drama keluarga dan romantik. Tunggu penayangannya mulai 27 Mac 2023, hanya di Awesome TV!

Leave a Comment